Klientudtalelser

Kære Louise

Mange tak for så fantastiske samtaler du og jeg altid har. Jeg nyder rigtig meget hver gang at vi mødes, fordi jeg ved at efter det, kommer jeg tilbage med et stort smil.
Jeg har snakket med mange mennesker siden mit kræftforløb startede, men der er kun få mennesker, der kunne rumme mine følelser og tanker i forhold til processen og resultaterne, og du er en af dem. 

Du er super god til at stille spørgsmål og til at bruge de rigtige nøgler der kan åbne mit hjerte. Jeg er sikker på, at det kan du gøre med mange mennesker. Du har empati, forståelse og en fornuftig nysgerrighed, som kan hjælpe mig til at reflektere mere end normalt. Det er en gave du har og mange kræftpatienter har faktisk brug for at møde en lige præcis som dig. 
Mange tak fordi du altid er der for mig. Det vil jeg være dig altid taknemmeligt for.

Kvinde, 55 år, 12 sessioner.


Louise er utrolig skarp til at se mønstre og sammenhænge – og dermed mulige forklaringer – i de ting jeg har fortalt. Jeg har været glad for at du har fortalt om dine observationer på en forsigtig/nænsom måde så de ikke er kommet til at fremstå som absolutte sandheder. På den måde har jeg fået muligheden for at kunne vende dem inde i mig selv og sammen med dig, så jeg har kunnet forstå dem selv også. Louise har et dybdegående overblik over hvad man fortæller. Det har givet mig et stort indblik i min situation, og gjort at jeg kan forstå og arbejde med mine problemer. Desuden er Louise meget rolig, omsorgsfuld og omhyggelig, og det har været let og trygt for mig at åbne op og dele ud af mine følelser og tanker.

Kvinde, 28 år, 35 sessioner.


Jeg har været i et længere samtaleforløb med Louise, og det har været både meget givende og behageligt at tale med Louise. Hun er god til at fornemme, hvor jeg er i mit liv og min proces. Hun er god til både at lytte og til at hjælpe mig med at sætte ord på og til at få styr på alle tankerne.
Efter hver samtale med Louise, har jeg fornyet energi og er et skridt videre.
Louise er meget professionel og behagelig at snakke med.   
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Louise.

Lene, 42 år, 14 sessioner.


Jeg har været utroligt glad for Louises hjælp!  Louise formår at skabe et rum med masser af tillid, tryghed, nærvær og empati. Jeg har både følt mig hørt og forstået, og Louise var hurtig til at afkode mig som person. Hun formår både at være professionel og omsorgsfuld, og jeg har haft meget stor gavn af mit forløb hos hende.

Mand, 35 år, 16 sessioner.


I was suffering from anxiety and a lack of self-esteem that blossomed during Covid. Louise’s approach is gentle and empathetic. Her questions and responses, to what I often feel are a confusing jumble of emotions, indicate that she has a deeper understanding of my feelings and experiences. She is helping me acknowledge my strengths and how I can use and rely on them. 

I first came in contact with the form of therapy Louise practices while living in Denmark. The approach is not to tell a person what they should do or how they should feel, it is to help them get in touch with their own resources through expressing and responding to how they feel, emotionally and physically.

Female, 76 years, Vancouver. 13 sessions, and continuing.