Klientudtalelser

“Jeg har brugt meget af mit liv i terapi og har arbejdet med en række vidunderlige terapeuter. Louise overgår dem alle.

Jeg kom til Louise, fordi jeg endelig var klar til at begynde at arbejde med min barndoms seksuelle overgreb. Jeg havde brug for en fintfølende og empatisk terapeut, men udover det ville jeg også have en terapeut der kunne give mig håndgribelig vejledning og redskaber, frem for bare at lytte passivt til mine tanker og bekymringer. Meget hurtigt indså jeg, at Louise kunne tilbyde det, jeg havde brug for, på en måde som kun få andre kan. Hun er generøs med sin tid, og endnu mere generøs med sit hjerte. Hendes ord er meget velovervejet. Hun ved, hvornår hun skal lytte, hvornår hun skal stille spørgsmål; og hun ved på en eller anden måde præcis, hvilke spørgsmål hun skal stille. Hendes tilgang har været grounded, holistisk og undersøgende. Psykoanalytisk opmærksomhed på dynamikken i min opvækstfamilie og andre traumer senere i mit liv har også påvirket, hvordan vi har arbejdet igennem det centrale problem med mit overgreb. I sidste ende har jeg fået så meget ud af hver session – respekt og kærlighed til mig selv, både nu og tidligere; tillid til mine evner til at elske andre og påvirke forandringer; guidning i mine mål om at være en bedre partner og (en dag) en god forælder; mod og styrke til at møde den frygt og smerte, der har plaget mig hele mit liv. Louise har hjulpet mig med at elske at være i live.

Min rejse med Louise er i skivende stund stadig i gang. Jeg har endnu meget at lære og bearbejde. Men indtil nu har hun givet mig mulighed for at ændre drastisk min forståelse af mig selv og hvad der skete med mig som barn. Jeg ved endelig at efter så mange år med at “tale om mine følelser” med andre terapeuter (som var nyttigt på det tidspunkt), er jeg nu i gang med arbejdet med at redde mig selv. Og jeg kunne ikke gøre noget af det uden Louise.

En livsklog person, en lærer, en ven og en utrolig støtte, Louise har ændret mit liv. Jeg vil aldrig være i stand til at takke hende fuldt ud, men jeg beder til, at disse ord må være en begyndelse.”

Kvinde, 29 år, 40 sessioner og fortsat i forløb.


“Kære Louise

Mange tak for så fantastiske samtaler du og jeg altid har. Jeg nyder rigtig meget hver gang at vi mødes, fordi jeg ved at efter det, kommer jeg tilbage med et stort smil.
Jeg har snakket med mange mennesker siden mit kræftforløb startede, men der er kun få mennesker, der kunne rumme mine følelser og tanker i forhold til processen og resultaterne, og du er en af dem. 

Du er super god til at stille spørgsmål og til at bruge de rigtige nøgler der kan åbne mit hjerte. Jeg er sikker på, at det kan du gøre med mange mennesker. Du har empati, forståelse og en fornuftig nysgerrighed, som kan hjælpe mig til at reflektere mere end normalt. Det er en gave du har og mange kræftpatienter har faktisk brug for at møde en lige præcis som dig. 
Mange tak fordi du altid er der for mig. Det vil jeg være dig altid taknemmeligt for.”

Kvinde, 55 år, 12 sessioner.


“Jeg har været utroligt glad for Louises hjælp!  Louise formår at skabe et rum med masser af tillid, tryghed, nærvær og empati. Jeg har både følt mig hørt og forstået, og Louise var hurtig til at afkode mig som person. Hun formår både at være professionel og omsorgsfuld, og jeg har haft meget stor gavn af mit forløb hos hende.”

Mand, 35 år, 16 sessioner.


“Jeg kom til Louise med følelser af frygt samt tristhed og depression, og jeg følte, at jeg havde brug for hjælp. Men jeg vidste også, at mine nuværende udfordringer havde meget at gøre med min opvækst, tidligere relationer og traumatiske oplevelser.

Louise er fantastisk god til at lytte, til at få mig til at føle mig forstået, set og hørt. Jeg følte mig fuldstændig tryg i det rum hun skabte. Hun er ekstremt god til at sætte min ordstrøm på pause for at få mig til at mærke indad, hvordan det jeg fortæller, får mig til at føle. Hun opfordrede mig til at lytte til min krop og lade den udtrykke, hvad den ville igennem bevægelse.

Sund grænsesætning samt at give slip på tidligere smerte var de store emner blandt mange andre. Jeg har lært en masse om mig selv og profitteret enormt meget fra vores sessioner. Jeg føler mig simpelthen mere stabil, tillidsfuld og i ro.

Louise er en meget hjertelig, empatisk og professionel terapeut, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!

Mange tak Louise :)”

Kvinde, 33 år, Vancouver, 7 sessioner (oversat fra engelsk).


“Det har været min fornøjelse og held at have fundet Louise i løbet af det år, hun og hendes familie tilbragte i Vancouver, BC, Canada.

Jeg opsøgte Louise, da jeg var udfordret af min alder/stadie i livet (74 år), og hvordan jeg kom videre med mening og formål i livet.

Jeg oplevede, at Louise var en meget venlig, imødekommende og tillidsvækkende terapeut at dele mine tanker, følelser og problemer med. Louise er en meget aktiv lytter og har et afdæmpet, engageret nærvær, som gjorde det meget nemt for mig at være åben og tillidsfuld. Louise var i stand til at “forbinde trådene” for mig, når jeg følte at mine tanker og tale var rodet og forvirrende.

Louise gav mig klog feedback omkring mine udfordringer i nære relationer og hvad jeg kunne gøre for at forbedre dem. I den korte tid, jeg tilbragte med Louise, føler jeg, at hun gav mig stor indsigt i mine personlige udfordringer og gav mig værdifulde strategier til at komme videre. Jeg føler mig velsignet over at have mødt Louise og at have haft mulighed for at arbejde igennem nogle af mine “ting” med hende.”

Kvinde, 74 år, Vancouver, 2 sessioner (oversat fra engelsk).


“Jeg har fået flere rådgivningssamtaler af Louise, og det har været både meget givende og behageligt at tale med Louise. Hun er god til at fornemme, hvor jeg er i mit liv og min proces. Hun er god til både at lytte og til at hjælpe mig med at sætte ord på og til at få styr på alle tankerne.

Efter hver samtale med Louise, har jeg fornyet energi og er et skridt videre.

Louise er meget profesionel og behagelig at snakke med.   

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Louise.”

Kvinde, 42 år, 14 sessioner.


“Jeg havde ingen idé om, hvad jeg kunne forvente, men blev overrasket over, hvor nyttige mine sessioner med Louise var. Hun er en god og skarp lytter og gav mig en forståelsesramme, der hjalp mig med at være i et kompliceret og udfordrende parforhold med ny energi og en positiv indstilling.”

Mand, 67 år, Vancouver, 5 sessioner (oversat fra engelsk).


“Louise er utrolig skarp til at se mønstre og sammenhænge – og dermed mulige forklaringer – i de ting jeg har fortalt. Jeg har været glad for at du har fortalt om dine observationer på en forsigtig/nænsom måde så de ikke er kommet til at fremstå som absolutte sandheder. På den måde har jeg fået muligheden for at kunne vende dem inde i mig selv og sammen med dig, så jeg har kunnet gøre dem til mine.

Louise har et dybdegående overblik over hvad man fortæller. Det har givet mig et stort indblik i min situation, og gjort at jeg kan forstå og arbejde med mine problemer. Desuden er Louise meget rolig, omsorgsfuld og omhyggelig, og det har været let og trygt for mig at åbne op og dele ud af mine følelser og tanker.”

Kvinde, 28 år, 35 sessioner.


“Jeg opsøgte Louise, da jeg følte at min verden var brudt sammen.

Louise er en meget behagelig og omsorgsfuld terapeut, som hjalp mig med at komme til fornuft og guidede mig gennem sorgprocessen. Med alle de rigtige spørgsmål hjalp hun mig med at forstå, at kun jeg kan ændre mit liv.

Hun gav et rum hvor jeg kunne sørge og forstå mit tab. Hun guidede mig gennem mine følelser af at være ked af det, vred og bange.

Tak Louise, for din tålmodighed, styrke og kloge ord.”

Kvinde, 59 år, 11 sessioner.


“Da jeg startede i terapi hos Louise, var det noget af det mest skræmmende, jeg nogensinde har været nødt til at gøre. Jeg havde levet et liv, hvor jeg ikke tillod mig selv at mærke min depression, før det var for sent, og den ville overvælde mig. Jeg kæmpede med et dybt had til mig selv. Hver session føltes som om, at nogen endelig hjalp mig med at lære at svømme i stedet for konstant at føle, at jeg druknede. Ved slutningen af vores tid sammen havde jeg det okay med ikke altid at være glad, med at sige nej til andre og med at tale åbent om, hvordan jeg egentlig har det. Ting der seks uger tidligere havde føltes umulige for mig. Hun var den første i lang tid, der gav en stemme og et øre i stedet for at prøve at fikse mig. Det endte med at blive så meget mere værdifuldt.”

Mand, 20 år, Vancouver, 7 sessioner (oversat fra engelsk).


“Jeg led af angst og mangel på selvværd, der blomstrede under Covid, hvor jeg blev tvunget ud i en lang periode med isolation langt væk fra familien.

Louises tilgang er blid og empatisk. Hendes spørgsmål og respons på, hvad jeg ofte føler er et forvirrende virvar af følelser, indikerer, at hun har en dybere forståelse af mine følelser og oplevelser. Hun hjælper mig med at anerkende mine styrker, og hvordan jeg kan bruge og stole på dem.”

Kvinde, 76 år, Vancouver, 33 sessioner og stadig i forløb (oversat fra engelsk).


“At komme i terapi hos Louise var øjenåbnende. Jeg begyndte at se, hvordan mine valg i livet ikke var i overensstemmelse med mine værdier. Louise gjorde mig i stand til at træffe store og små beslutninger, der grundlæggende udfordrede den måde jeg indtil da troede, jeg “burde” opføre mig på. Louises rolige, imødekommende og opmærksomme nærvær gav mulighed for åbne og ærlige samtaler, hvor jeg kunne åbne op for og undersøge mine sværeste udfordringer. Endnu en gang tak Louise, for din tid og opmærksomhed gennem de sidste måneder.”

Kvinde, 32 år, Vancouver, 13 sessioner (oversat fra engelsk)